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Wie lange bleibt es so lecker?

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Da unsere Brote aus natürlichen Levains oder Vorfermenten hergestellt werden, bleiben sie im Allgemeinen viel länger frisch als normale Fabrikbrote mit Schnellverarbeitung. Unter guten Bedingungen halten die Brote bei Raumtemperatur etwa eine Woche. Für Brot, das Sie am selben oder am nächsten Tag essen, lassen Sie das Brot einfach mit dem abgeschnittenen Ende nach unten auf dem Schneidebrett. Oder bewahren Sie es in einer Papiertüte auf oder bedecken Sie es locker mit einer Plastiktüte. Für eine längere Lagerung ist das Einfrieren eine ausgezeichnete Option. Wickeln Sie das Brot einfach gut in eine Plastiktüte und frieren Sie es ein. Wenn Sie es entfernen, lassen Sie es im Beutel sitzen, bis alle Anzeichen von Wassertropfen verschwinden.

Gustavo Bread Bakery is a New York bakery dedicated to producing artisanal, handmade breads using traditional baking techniques. Most of the artisan breads we bake are made with whole grains and go through a slow proofing process, which sharpens and improves the taste. ​A lot of thought has been given to the components of the bread, types of flour and the addition of seeds and grains which increase the nutritional value. We select only the finest ingredients and, when possible, use natural and organic ingredients. The bakery bakes both sweet and savory items including rustic breads and pastries. It fills us with satisfaction to feed and to host. Much thought is put into this - making it comfortable, pleasant, appetizing, aromatic, satisfying and abundant. We let our work speak for itself.

We exclusively use sun ripened whole grain to provide you with a source of power, stamina and health! Spoil yourself with our breads natural flavor! We use only the finest quality ingredients providing your body with important fiber and nutrients. For people who suffer from allergies we offer a delicious range of wheat and yeast free products.

Gustavo Bread Bakery is a New York bakery dedicated to producing artisanal, handmade breads using traditional baking techniques. Most of the artisan breads we bake are made with whole grains and go through a slow proofing process, which sharpens and improves the taste.

A lot of thought has been given to the components of the bread, types of flour and the addition of seeds and grains which increase the nutritional value. We select only the finest ingredients and, when possible, use natural and organic ingredients.

The bakery bakes both sweet and savory items including rustic breads and pastries.

It is our mission to offer you bread with love. Bread, in its pure original formula, making it available for everyone’s enjoyment. From antiquity, bread has been known as the epitome of life and human society. It’s history can be traced back for thousands of years to the ancient Egyptians, Romans and Greeks.

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